Pagina's

zaterdag 27 juli 2024

Bedankt cadeau's voor mijn tijdelijke AH collega's

Hallo allemaal,

De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het maken van een aantal bedankcadeautjes. Deze zijn bestemd voor enkele collega's met wie ik de afgelopen vijf maanden heb samengewerkt.

Vanwege wegwerkzaamheden bij mijn huidige werk, wat het daar erg rustig heeft gemaakt, ben ik samen met twee andere collega's gedetacheerd. Het was spannend, maar ook zeer leerzaam. Ik ben dankbaar dat ik tijdelijk deel uit mocht maken van hun team. Het was ontzettend leuk en ik voelde me vanaf dag één al helemaal op mijn plek.

Ik ben hier bezig met het uitsnijden van een snijmal van Marianne Design.
Deze worden aan de tags toegevoegd.


Dit zijn de labels die ik voor de cadeautjes heb gemaakt.



Bij Action heb ik uiteindelijk deze weckpotjes gevonden. Ik ga ze eerst beschilderen met speciale verf voor glas. Aan de voorkant zet ik hun naam en aan de achterkant 'Voor als jullie mij missen', met daarboven een foto van mij achter de kassa.




In de weckpotjes zelf zit lekkere hartsnoepjes en spekjes en voor de mannen studentenhaver. 


De dinsdag 25-06 had ik al afscheid genomen van een paar tijdelijke collega's en had ik heerlijke chocolaatjes gekregen. Vrijdag 28-06 was mijn laatste werkdag en hadden ze de kassa versierd met slingers. Hartstikke leuk! Ook van hun had ik wat gekregen. Mooie bos bloemen en een bol.com bon. ❤





Paar lieve tijdelijke collega's... ❤






Stitch and Do 40

 Stitch and Do 40







zondag 14 juli 2024

Stitch and Do 184 - Honden

 Hey Allemaal,

Leuk dat jullie weer op mijn blog aan het kijken zijn.
Ik laat jullie vandaag deze 'Stitch and Do 184' kaarten zien.